Jobba hos oss



		

så arbetar vi

Om oss

När du kliver in i våra showrooms på S:t Eriksgatan i Stockholm möter du Stockholms, kanske Sveriges, mest passionerade människor för förpackningslösningar.

Genom att ständigt utvecklas, omvärldsbevaka trender och vara extremt lyhörda när det kommer till våra kunders behov, ligger vi alltid steget före och är idag en av de ledande i branschen.

Vi älskar packtejp. Vi älskar förpackningar. Framförallt älskar vi att hitta och utveckla nya lösningar med kund.

Hållbarhet när det kommer till miljö och socialt ansvar är väldigt viktigt för oss. Förutom att vi klimatkompenserar för hela verksamheten, jobbar vi med arbetsmiljöfrågor internt såväl som externt hos leverantör.

Arbetar du med oss kommer du att märka att vi arbetar i högt tempo och är måna om att alltid göra det där lilla extra för både oss själva, våra kunder och vår omvärld.

Avisera utmanar bilden av vad som kan förväntas av en leverantör av förpackningslösningar. Bli en del av vårt team.

lediga tjänster

Lediga tjänster

Account manager

Just nu söker vi nya Account managers för att stärka vårt säljteam. Vi söker dig som vill ta nästa steg i din säljkarriär att utvecklas till att nå både arbetsmässig och personlig utveckling. Du har en förmåga att bryta ned mål och trivs med att ständigt förbättra dina förutsättningar för att utvecklas i din roll att skapa långvariga och givande kundrelationer.

Dina främsta egenskaper är att vara serviceminded, snabbtänkt och kreativ mot både dina arbetskamrater samt våra kunder. Ditt naturliga driv tillsammans med våra verktyg skapar fantastiska förutsättningar för en stark utveckling.

Dina kvalifikationer
  • Minst 1 års erfarenhet av B2B-försäljning
  • Förmåga att skapa nya och underhålla kundrelationer
  • Kommunicera obehindrat på svenska och engelska
  • Kunskap om branding, tryck, och förpackningar är meriterande

Ansök idag

Är du den vi söker? Bra! Välkommen att ansöka till någon av våra lediga tjänster. Vi söker drivna talanger som vill vara med och växa till nästa nivå – och långt förbi det.

Älskar du inte förpackningar än? Lugn, det kommer.

varför avisera?

”Jag jobbar på Avisera sedan fyra år, för att det är ett seriöst företag med en klar framtidsplan och framtidstro”.

”Det bästa med att jobba på Avisera är att vara omgiven av ett team av målmedvetna kollegor bidrar till en skön stämning på kontoret. Men det allra bästa är att man vet vad framtiden har att erbjuda. Det finns alltid rum för att växa”.