Vi hjälper dig att skapa helhetsupplevelsen


Den där stunden innan kunden har din produkt i sin hand, stunden när boxen plockas upp ur påsen, när den öppnas - ögonblicket när din kund gör produkten till sin på allvar – det är dessa stunder som är vår passion. Vi gör förpackningar som adderar värde, förhöjer kundupplevelsen och kommunicerar det ditt varumärke står för.

The famous wrap artist

Hos oss finner du Sveriges kanske mest passionerade förpackningsnördar. Vi älskar packtejp. Vi älskar förpackningar. Framförallt älskar vi att hitta och utveckla nya lösningar med dig som kund. Med oss som partner drar du nytta av kunskap som bara åratal av passionerat arbete med förpackningslösningar kan ge.

we put you in the wrap game

Precis som rätt soundtrack sätter stämningen för en film hjälper våra förpackningar dig att skapa rätt helhetsupplevelse för din kund. I grunden handlar det om omtanke, om relationer och att vi vill vara bäst på att göra dig bäst.

En genomtänkt bärkasse och en smart förpackning, en rulle packtejp, ett presentband, en pärm eller en etikett. Varje liten sak är viktig för helheten och vi hjälper dig att skapa den. Tillsammans skapar vi den bästa storyn. Din story.		

verksamhetspolicy

Avisera arbetar aktivt med sitt ansvar inom kvalitet, miljö och klimat. Vi uppfyller kundkraven inom kvalitet, uppfyller lagkrav inom miljö och arbetar hela tiden med förebyggande av förorening både inom den egna verksamheten och genom påverkan av leverantörer. Målsättningen är ständig förbättring och utveckling med kunden i fokus.