Avisera förvärvar Bags & More – öppnar showroom i Göteborg

 

Avisera – the famous wrap artist är ett svenskt förpackningsföretag som funnits på den nordiska marknaden sedan 1992 med visionen att vara branschens mest innovativa och kreativa förpackningsexpert med maximal hållbarhet i fokus.

Vårt kontor med tre showroom och en materialstudio ligger centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm, där vårt team av tjugofem medarbetare sitter. Här har vi även vår inhouse-byrå, som hjälper till med allt från enkla tryckoriginal och visualiseringar till utveckling av helt nya och skräddarsydda lösningar.

Bags & More blir Avisera

Efter en förvärvning av företaget Bags & More etablerar sig Avisera i Göteborg, där vi öppnar upp vårt andra kontor tillsammans med Tobias Olofsson, tidigare grundare av Bags & More.

Under maj 2019 slås portarna upp till det nya kontoret och showroomet på Chalmersgatan i centrala Göteborg.

– Det känns otroligt spännande att ingå partnerskap med Avisera och att efter sammanslagningen kunna erbjuda våra kunder många mervärden. Tillsammans har vi skapat ett oslagbart erbjudande i en kombination av kunskap, personlig service och branschens mest hållbara produktutbud, berättar Tobias Olofsson, Bags & More.

Göteborgs självklara destination för förpackningsinspiration

– Det här är ett viktigt kliv framåt för Avisera och vi ser fram emot att skapa en starkare lokal närvaro i Göteborg och den södra delen av landet, säger Peter Lundgren, VD, Avisera AB.

I showroomet bjuder vi in till en kreativ mötesplats med produktutställning och materialbibliotek, med målet att bli Göteborgs självklara destination för förpackningsinspiration och inköp.

Information till Bags & More-kunder

Framåt kommer beställningar från Bags & More gå under namnet Avisera AB.

Till er som idag har lagerhållning och avropsbeställningar från Bags & More, kommer ta emot ett informationsbrev om hur du loggar in i din nya digitala webbshop för lagerhållning. Där kan du snabbt få en överblick över ditt lagersaldo och enkelt lägga beställningar.

Överenskomna fraktpriser, leveranstider och övriga uppgörelser kommer inte att påverkas.

Vid frågor, vänligen kontakta Tobias Olofsson på telefon +46-73 934 6317.

Följ oss på Instagram!