Jobba hos oss		

så arbetar vi

Om oss

När du kliver in i våra showrooms på S:t Eriksgatan i Stockholm möter du Stockholms, kanske Sveriges, mest passionerade människor för förpackningslösningar.

Genom att ständigt utvecklas, omvärldsbevaka trender och vara extremt lyhörda när det kommer till våra kunders behov, ligger vi alltid steget före och är idag en av de ledande i branschen.

Vi älskar packtejp. Vi älskar förpackningar. Framförallt älskar vi att hitta och utveckla nya lösningar med kund.

Hållbarhet när det kommer till miljö och socialt ansvar är väldigt viktigt för oss. Förutom att vi klimatkompenserar för hela verksamheten, jobbar vi med arbetsmiljöfrågor internt såväl som externt hos leverantör.

Arbetar du med oss kommer du att märka att vi arbetar i högt tempo och är måna om att alltid göra det där lilla extra för både oss själva, våra kunder och vår omvärld.

Avisera utmanar bilden av vad som kan förväntas av en leverantör av förpackningslösningar. Bli en del av vårt team.

lediga tjänster

Lediga tjänster

Är du den vi söker? Bra! Välkommen att ansöka till någon av våra lediga tjänster på vår karriärsida. Vi söker drivna talanger som vill vara med och växa till nästa nivå – och långt förbi det.

Älskar du inte förpackningar än? Lugn, det kommer.

varför avisera?

”Jag jobbar på Avisera sedan fyra år, för att det är ett seriöst företag med en klar framtidsplan och framtidstro”.

”Det bästa med att jobba på Avisera är att vara omgiven av ett team av målmedvetna kollegor bidrar till en skön stämning på kontoret. Men det allra bästa är att man vet vad framtiden har att erbjuda. Det finns alltid rum för att växa”.