Nöjd kund-garanti

Hos Avisera är det allra viktigaste att du som kund blir nöjd med din investering. Vårt löfte till dig; 100 procent engagemang, excellenta produkter och fullt fokus på dig som uppdragsgivare. Avisera betyder trygghet, leveranssäkerhet, rätt pris och produkter som gör skillnad för dig som kund.

Rätt produkt till rätt pris

Tillsammans med dig analyserar vi dina behov och önskemål. Därefter tar vi fram konceptuella förpackningslösningar med utgångspunkt från din affärsnytta.

Expertis

25 års erfarenhet av att utveckla förpackningarslösningar med fokus på excellent service, högsta kvalitet och hållbarhet.

Trygghet

Vår långa erfarenhet har lärt oss hur man utvecklar framgångsrika och kommersiella förpackningslösningar med fokus på innovation, högsta kvalitet och hållbarhet.

Leverans i tid

Förmågan att leverera i tid genomsyrar varje del av processen i framtagningen av din produkt, från beställning till leverans. Vår inköpsavdelning leveransbevakar alla ordrar, och säkerställer att leveransen når dig inom angiven tid.

Personlig service

Vi vill lära känna dig som kund, så att du får de lösningar som är bäst för dig och dina affärer. Hos oss har du en personlig kontaktperson, samt stöd från vår designavdelning vid framtagningen av dina produkter.

Återkoppling

Vi värdesätter din upplevelse av vår service. Att följa upp och återkoppla är därför en viktig del i arbetet mot ständig förbättring och kundnöjdhet. Ge oss möjligheten att bli bättre, genom att besvara på den kundundersökning som skickas ut efter ditt köp eller kontakta oss för feedback.

Kvalitetskontroller

Som i alla processer där människor är involverade kan ibland misstag och missförstånd uppstå. Vi lägger stort fokus på dialogen med våra tillverkare, att förstå och förenkla processerna och därigenom förebygga att något går fel i produktionen. Alla våra produkter genomgår noggranna kvalitetskontroller i flera led både innan produktion, under och efter – allt för att vi vet hur viktigt det är att våra produkter håller högsta möjliga kvalitetsnivå och uppfyller dina krav och förväntningar.