Besök våra showroom

Oavsett om du ska ta fram nya påsar till mässan, produkter till kontoret eller ett helt nytt förpackningskoncept till butiken, kan det vara svårt att veta vilket material, modell eller möjligheter det finns att välja mellan. Därför är ett möte i Aviseras showroom alltid en bra start. Här kan du i lugn och ro kolla på olika produkter under ett kreativt, konkret och effektivt möte. Vi ses!

  • Boka möte

  • Mina kontaktuppgifter

så går det till

Boka möte

Boka ditt möte direkt i kalendern ovan! Välj vilka produkter du är mest intresserad av och när du vill komma. Mötet är såklart kostnadsfritt och helt förutsättningslöst.

Showroom

Våra showoom finns på S:t Eriksgatan 60 i Stockholm och på Chalmersgatan 1 i Göteborg. Här har vi flera showroom fyllda med förpackningar, påsar och trycksaker för alla möjliga branscher och tillfällen.

Låt dig inspireras

Känn på olika material, se olika typer av tryck och lamineringar. Här får du chansen att skapa produkten utefter dina önskemål.

Välkommen in

Boka ditt inspirationsmöte nedan, eller välkommen in på ett spontanmöte när det passar dig. Vi finns på plats mellan 8-17. Vi ses!

Vad händer egentligen i Aviseras showroom?

Lättare att vi kontaktar dig?

Släng iväg din mail eller telefonnummer, så hör vi av oss!