Vi gör din vision till verklighet

På designavdelningen hjälper vi dig med allt från enkla tryckoriginal och visualiseringar till utveckling av helt nya och skräddarsydda lösningar. Det är du som bestämmer hur mycket du vill göra själv och vad vi ska hjälpa till med!


		

VI HJÄLPER DIG

Idé

Illustration

Produkt-
utveckling

VISUALISERING

Innan du lägger din beställning kan vi göra en visualisering som visar hur din färdiga produkt kommer att se ut. Du skickar in underlag i form av logotyp, bilder och färgkoder samt beskriver de idéer och önskemål ni har.

Har ni en grafisk manual vill vi gärna få tillgång till den också. Sedan tar vår designavdelning fram en visualisering som gör det lätt att göra sig en uppfattning om hur den färdiga produkten kommer att se ut.

Vid beställning

ORIGINALBEARBETNING & SÄTTNING

Har du inte själv möjlighet att skicka in tryckfärdiga filer enligt våra riktlinjer för original, tar vår designavdelning hand om originalarbetet. Vi hjälper dig att med allt från vektorisering av din logotyp till justering av dina tryckfiler. Ibland gör vi också justeringar av tryck, färger, upplösning på bilder, friläggning, vektorisering eller retuschering.

När du gör dina egna tryckoriginal ska du alltid använda våra färdiga mallar som utgångspunkt. Då slipper du mäta och gissa hur stora de tryckbara ytorna är. När vi sedan får ditt tryckoriginal kommer vi att kontrollera att allting är tekniskt korrekt för att vi ska kunna göra ett bra tryck (sättning). Behöver något justeras kommer vi att meddela dig.

Innan din beställning går iväg till tryck kommer du alltid att få ett korrektur att godkänna.

Utveckling & grafisk formgivning

PRODUKTUTVECKLING

För dig som vill ha något mer – eller något annat – än det du hittar i vårt standardsortiment utvecklar vi produkter och lösningar som är helt anpassade efter dina önskemål. Du kan komma till oss med ett färdigt koncept eller bara med början till en idé. Vi kommer att hjälpa dig ända i mål.

När du jobbar tillsammans med våra designers och produktutvecklare kan du få exakt det du frågar efter och inget annat. Eller så berättar du bara om din vision för företaget och vilken roll dina förpackningar spelar för att du ska nå dit. Sedan tar vi tar hand om allt från skisser, konstruktion och inköp till formgivning, prototyp och produktion. Vi ser till att din vision blir verklighet!

GRAFISK FORMGIVNING & ILLUSTRATION

Behöver du en ny logotyp, ett stilsäkert mönster eller illustrationer i samband med din beställning? Hör av dig till oss! Vi kan ordna det mesta.

Vill du ha hjälp? Vi delar mer än gärna med oss av vår kunskap, erfarenhet och idéer kring förpackningslösningar